...Ένας ζωντανός πολιτιστικός "δρόμος"

Για εμάς στην «Τέχνης Πολιτεία» τα πάντα ξεκινούν από την εξέλιξη του πολιτισμού μας,
μια ιδέα που κρύβει πίσω της ένα φιλοσοφικό περιεχόμενο. Πρωταρχικό ρόλο σε κάθε μας βήμα παίζει ο άνθρωπος, ενώ για το σχεδιασμό κάθε εκδήλωσης επιστρατεύουμε στο μέγιστο την ποιότητα, τον επαγγελματισμό μας και τη σωστή οργάνωση χρόνου, ώστε η αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας να μετριέται σε… χαμόγελα ικανοποίησης και ευτυχίας!

Demo

Οι εκδηλώσεις μας

Ανακαλύψτε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε
αυτή την περίοδο.

Οι υπηρεσίες μας

Pagekit

Διοργάνωση και Παραγωγή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

 

Με «όπλο» τις γνώσεις, την εμπειρία και την αισθητική μας σε θέματα πολιτισμού, αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση πληθώρας πολιτιστικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ, κάθε ύφους και είδους.

Δείτε περισσότερα...
Warp Framework

Πολιτιστική μελέτη και χαρτογράφηση Δήμων

 

Σε συνεργασία με πολύπειρους επαγγελματίες, αλλά και με τους αρμόδιους φορείς, είμαστε σε θέση να μελετάμε, να αποτυπώνουμε και να γνωστοποιούμε σε κάθε Δήμο όλες τις πολιτιστικές επιλογές και δυνατότητες που ο ίδιος έχει.

Δείτε περισσότερα...
UIkit

Εκπροσώπηση καλλιτεχνών

 

Εκπροσωπούμε και διοργανώνουμε τις συναυλίες σημαντικών Ελλήνων Καλλιτεχνών, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα...
Widgetkit

Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις

 

Με ολοκληρωμένο σύστημα Δημοσίων Σχέσεων και εξειδίκευση στην online προώθηση, αναλαμβάνουμε τη συνολική προβολή του καλλιτέχνη που συνεργαζόμαστε, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υποστήριξης και διαφήμισης.

Δείτε περισσότερα...
Warp Framework

Υπηρεσίες Γραφείου Τύπου

 

Αναλαμβάνουμε την επικοινωνία και το management ενός καλλιτέχνη, διεκπεραιώνοντας το «κλείσιμο» συνεντεύξεων για τον ίδιο, τη σύνταξη κειμένων και Δελτίων Τύπου, κ.α.

Δείτε περισσότερα...