...ένας ζωντανός πολιτιστικός δρόμος

Για εμάς στην «Τέχνης Πολιτεία» τα πάντα ξεκινούν στην εξέλιξη του πολιτισμού μας,
από μια ιδέα που έχει πίσω της ένα φιλοσοφικό περιεχόμενο Σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό μιας εκδήλωσης παίζει ο άνθρωπος, η ποιότητα, η διάρκεια και η αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας.

Demo

Εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Τέχνης Πολιτεία αυτή τη περίοδο.

Οι υπηρεσίες μας

Pagekit

Διοργάνωση και Παραγωγή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

 

H Εταιρία μας είναι εξειδικευμένη στη διοργάνωση πολιτιστικών φεστιβάλ και εκδηλώσεων ποικίλου είδους, έχοντας την απαραίτητη γνώση, εμπειρία και αισθητική.

Περισσότερα
Warp Framework

Διοργάνωση και παραγωγή περιοδειών Ελλήνων καλλιτεχνών

 

Η γνώση και εμπειρία μας σε πολλά Φεστιβάλ της Ελλάδος και οι άριστες σχέσεις μας με Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλάβουμε επιτυχώς θερινές όσο και χειμερινές περιοδείες σημαντικών καλλιτεχνικών ομάδων.

Περισσότερα
UIkit

Εκπροσώπηση καλλιτεχνών

 

Εκπροσωπούμε και διοργανώνουμε τις συναυλίες σημαντικών Ελλήνων Καλλιτεχνών εδώ και πολλά χρόνια, με εξαιρετικά αποτελέσματα και κριτικές για το επίπεδο διοργάνωσης.

Περισσότερα
Widgetkit

Δημόσιες Σχέσεις / Υποστήριξη Επικοινωνίας

 

Διαθέτουμε ολοκληρωμένο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και ειδικευμένο στο online artist promotion. Αναλαμβάνουμε την συνολική προβολή του καλλιτέχνη με τον οποίο συνεργαζόμαστε, όσο και μεμονωμένων events που χρειάζονται την ανάλογη διαφήμιση και υποστήριξη.

Περισσότερα
Warp Framework

Υπηρεσίες Γραφείου Τύπου / Οργάνωση πρεμιέρας & συνεντεύξεων

 

Διαθέτουμε σημαντικούς και επώνυμους συνεργάτες που συντάσσουν κείμενα, δελτία τύπου και βρίσκονται σε επικοινωνία με το σύνολο των Μ.Μ.Ε. που σχετίζονται με τον καλλιτέχνη, την παράσταση ή το event.

Περισσότερα