• Αρχικη
  • Εκδηλωσεις
  • Δευτέρα 25/6 / 2018 Music now. Μέρες μουσικής στην πόλη του Ζωγράφου. LUIS BORDA & ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ «Από την Κρήτη στο Buenos Aires»

Δευτέρα 25/6 / 2018 Music now. Μέρες μουσικής στην πόλη του Ζωγράφου. LUIS BORDA & ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ «Από την Κρήτη στο Buenos Aires»

Ο διεθνούς φήμης Αργεντίνος μαέστρος Luis Borda, από τους λαμπρότερους εκπροσώπους του Tango Nuevo στην Ευρώπη και στον κόσμο, επί σκηνής με την Ελληνίδα ερμηνεύτρια Γεωργία Βεληβασάκη.

Στο πρόγραμμά τους η φλογερή και νοσταλγική μουσική του Μπουένος Άιρες μεταπλάθεται από την ομορφιά των αυτοσχεδιασμών και τη συνθετική δύναμη του Αργεντίνου δεξιοτέχνη, σμίγοντας με τη μαγική μεσογειακή φωνή της ερμηνεύτριας και το παραδοσιακό ηχόχρωμα της κρητικής λύρας.

Μια μουσική παράσταση, όπου σαγηνευτικές μελωδίες, αργεντίνικα tango, milonga και chacarera, ανταμώνουν με ριζίτικα τραγούδια. Ορμητικοί ρυθμοί, αισθήματα βαθιά, πάθη, έρωτες, δύο κόσμων που τους ενώνει η μουσική και η θάλασσα. Ένας μουσικός συγκερασμός υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

Συμμετέχουν:
Λευτέρης Ανδριώτης - κρητική λύρα
Ανδρέας Ζιάκας - κιθάρα
Ιάσων Γερεμτzές – κρουστά